Имате нужда от информация и помощ?
Свържете се с нас: info@sofdecor.com

Начини за доставка и срокове

Доставка на кухни

Доставката при поръчка на кухни е безплатна за цялата страна. Доставките на територията на България се извършват от куриерска фирма Еконт. Доставката се извършва с палетизирана пратка до адреса на клиента по условията на куриерската фирма. Срока за производство и доставка е от 20 до 30 работни дни след заплащане.

 

Доставка на механизми, декорации, осветителни тела, мивки и всички останали продукти от магазина с изключение на кухни

Доставката се извършва в рамките на 2 до 15 дни, зависимост от продукта на закупуване и неговата наличност

Пълните условия по доставката може да прочетете в УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ.

VI. ДОСТАВКА НА СТОКИТЕ

Чл.19. Доставчикът доставя стоките до адрес на територията на Р. България, посочен от Потребителя.

Чл.20. Стоките се доставят с куриерска служба, срещу цени и при условия съгласно тарифата на съответната куриерска служба. Цената на доставката се определя от теглото на Поръчката и мястото на доставката, и се указва изрично при всяка поръчка.

Чл.21. Доставчикът не носи отговорност за забава в случай, че забавянето е по вина на куриера /куриерската служба/, която извършва доставката .

Чл.22. Доставчикът доставя стоките и гарантира правата на Потребителя, предвидени в закона, в рамките на добросъвестността, възприетите в практиката, потребителското или търговското право, критерии и условия.

Чл.23. Сроковете за доставка на стоките са:

от 2 до 15 работни дни за всички случай, освен за поръчки на кухни.

От 20 до 30 работни дни за поръчка на кухни

Срокът започва да тече от датата на получаване на Цената на поръчката по банковата сметка на Доставчика. При наложен платеж – срокът започва да тече от датата на която е потвърдена поръчката от доставчика.

Чл.24. След както получи доставката Потребителят се задължава е я прегледа незабавно и ако установи, че има някакви дефекти или недостатъци на стоката следва незабавно да уведоми Доставчика. Ако не направи това, Потребителят губи правото си в по-късен момент да претендира пред доставчика, че стоката има явни дефекти или недостатъци.