Имате нужда от информация и помощ?
Свържете се с нас: info@sofdecor.com

CRISTALITE® – ЕФЕКТИВЕН И ВПЕЧАТЛЯВАЩ

Въпреки че мивката CRISTALITE® от SCHOCK е първата в света гранитна композитна мивка, тя никога не е остарявала. Към днешна дата SCHOCK CRISTALITE® е синоним на иновация и е законодател на тенденциите сред мивките, а с постоянен поток от вълнуващи нови цветове, от които да избирате, никога няма да е скучно около работния плот и кухненската мивка.

Повърхността на мивката CRISTALITE® е леко грапава и се усеща като камък. Всъщност здравата композитна мивка, изработена от 70-75% естествен кварцов пясък – най-твърдата съставка на гранита – не само е твърда като скала, но дори можете да я поправите сами, ако нещо се случи. Но вода и малко препарат за миене са всичко, което е необходимо, за да почистим мивките си от нормалните ежедневни предизвикателства, пред които са изправени.

Ако смятате, че гранитна мивка в CRISTALITE® трябва да струва много повече от обикновена мивка от неръждаема стомана, ще трябва да ви разочароваме – SCHOCK CRISTALITE® е толкова привлекателна като цена, колкото и на външен вид.

Независимо дали търсите цветни мивки SCHOCK в голямо разнообразие от нюанси, които да отговарят на най-новите тенденции, или търсите правилната форма и размер на мивката, мултифункционален център за мивка, най-добрия основен шкаф за мивка или перфектния тип монтаж, SCHOCK има отговорите, от които се нуждаете, и продуктите, които искате за всички неща, свързани с мивката в модерния кухненски пейзаж.

Въпреки цялото разнообразие, някои неща никога не се променят: Всички кухненски мивки SCHOCK в CRISTADUR® и CRISTALITE® са ръчно изработени в Германия, състоят се от до 80% естествен кварц и са разработени с патентовани технологии и специални стандарти за качество, перфектно съобразени с изискванията на кухня. Завършени с иновативни екстри и подходящи смесителни кранове, мивките SCHOCK са благодат за вашата кухня както във форма, така и във функция..