Имате нужда от информация и помощ?
Свържете се с нас: info@sofdecor.com

CRISTADUR – ПРЕМИУМ САТЕНЕНО ПОКРИТИЕ

Как да направим материала SCHOCK още по-добър? С иновации, страст и стремеж да останем технологичен лидер през идните десетилетия. И с нашата подобрена формула, която прави CRISTADUR® още по-еластичен, по-устойчив на счупване, по-издръжлив, по-лесен за почистване – и по този начин просто още по-ценен.

Уникално първокласно покритие, което е здраво, направено да издържи, безопасно за храна и изключително лесно за почистване. 15-годишна гаранция* за висококачествени продукти, ръчно произведени в Германия. Уникално копринено усещане, което преминава теста за издръжливост. 
Нашият CRISTADUR ® е материал, който постоянно поставя нови стандарти в кухненския сектор.

ИСТИНСКИ УСТОЙЧИВ, ИСТИНСКИ ПЪРВОКЛАСЕН 

 С CRISTADUR ® Green Line ние предлагаме първите в света кварцови композитни мивки, които са ~ 99% направени от естествени, възобновяеми или рециклирани суровини и блестят с интензивни цветове.

ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО ПРОИЗВЕДЕНО В БАВАРИЯ

Гранитните мивки с първокласно покритие CRISTADUR® не само спечелиха награди за дизайн, но и завладяха сърцата на своите потребители. И не е чудно, като се има предвид, че те са едновременно красиви и висококачествени продукти.

Ръчно изработена в Германия от естествен кварцов пясък – най-твърдата съставка на гранита – всяка мивка може да се похвали с идеалните предпоставки да ви кара да се усмихвате ден след ден.

МНОЖЕСТВО ОПЦИИ ЗА НАДСТРОЙКА ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНА МИВКА

Възможността за изравнено покритие и добавянето на специални премиум функции, като електрически изскачащ контрол Comfotouch или отопляема дъска за оттичане Indutherm, всичко това служи за допълнително подобряване на зоната на вашата мивка и прави вашата гранитна мивка да блести в нашето патентовано покритие SCHOCK CRISTADUR®. Брилянтно, нали?

Leave a Reply